Appartement Exenbach Lofer.Ruim appartement net buiten Lofer. Appartement Exenbach Lofer.Ruim appartement net buiten Lofer.

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Lofer
Appartement Lofer

Ruim appartement net buiten Lofer.

Ruim appartement net buiten Lofer.

In Haus Exenbach bevinden zich twee fijne appartementen voor 6 tot 8 personen. Het huis staat een klein stukje buiten het gemoedelijke centrum van Lofer. Ligt direct aan een prachtige beek en biedt een heerlijk uitzicht op de bergen. De piste is ook niet ver van dit appartementenhuis verwijderd. Ongeveer 1.500 meter. Gelukkig stopt de skibus ongeveer voor de deur.

De appartementen in Haus Exenbach zijn ruim en beschikken over veel slaapkamers. Daarmee is het een ideale accommodatie voor grote gezinnen.

Naar dit appartement in Lofer mag zelfs de hond mee.

  • € 548,00
  • 2-sterren Appartement
  • 6 personen
Exenbach, Appartement voor 6 personen in Lofer


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Lofer extra

Korting op de skischool Lofer

Voor korting op de skischool Lofer. Kijk snel op: Skischool Lofer

Meer Appartement Lofer

Ferienwohnung Nachbarbauer

Ferienwohnung Nachbarbauer

vanaf 798,00 EURO

meer info

Exenbach

Exenbach

vanaf 548,00 EURO

meer info

Gabriele

Gabriele

vanaf 224,00 EURO

meer info

Lofer en de Salzburger Super Ski Card

Met de Salzburger Super Skipas krijgen wintersporters toegang tot alle skigebieden in Salzburgerland, het Zillertal en de Kitzbuheler Alpen. Samen bijna 2500 kilometer piste. En verassend veel verschillende skigebieden. Via deze links krijg je meer informatie over de andere skigebieden van de Salzburger Super Skipas.

plaatsblauwe piste (km)rode piste (km) zwarte piste (km)
Wagrain43956333
Grossarl43225
Zell am See492556


Lofer op de rand van Salzburgerland

Op de grens van Duitsland en Oostenrijk ligt Lofer. Het ligt in de regio Salzburgerland, een van de mooiste delen van Oostenrijk. Hier vinden we veel natuur, maar ook cultuur en natuurlijk outdoor. Zo zijn er oneindig veel skigebieden in de omgeving. Wil je daar meer over weten? Kijk dan op een van de volgende pagina's.