Hotel Lofer | overzicht van de mooiste, leukste en goedkoopste hotels in Lofer. Voor zomervakantie of wintersport. Met goedkope hotelaanbiedingen van Nederlandse en Oostenrijkse reisorganisaties. Objectief, onafhankelijk en vooral heel erg handig. Hotel Lofer | overzicht van de mooiste, leukste en goedkoopste hotels in Lofer. Voor zomervakantie of wintersport. Met goedkope hotelaanbiedingen van Nederlandse en Oostenrijkse reisorganisaties. Objectief, onafhankelijk en vooral heel erg handig.
Booking.com

Hotel Lofer - zoeken

Het is ook vrij eenvoudig om een hotel in LOfer te zoeken. Bij de lokale vvv kun je een lijst aanvragen met alle beschikbare hotels. Hieronder staan een aantal aanbiedingen van Nederlandse reisorganisaties. Op deze manier kan je veel tijd en geld besparen bij het zoeken van een leuk hotel in Lofer.
  • Hotel Lofer - Hotel St. Hubertus

    Hotel St. Hubertus

    Hotel in Lofer (4-sterren)
    wellnessfaciltiteiten met zwembad, sauna, infraroodcabine en stoombadbabypakket inbegrepengezellig en kleinschalig skigebied Het viersterrenhotel St. Hubertus ligt op ca. 5 minuten wandelen van het gezellige dorpscentrum met prachtig uitzicht op de bergen en te midden van het ski- en wandelparadijs Lofer. Het hotel beschikt over wellnessfaciliteiten inclusie ...lees verder

    Meer informatie vanaf 378,00 EURO