× Appartement lofer Hotel lofer Pension lofer Skischool lofer Skiverhuur lofer Vakantiehuis lofer

Korting op skilessen bij de skischool in Lofer? Dat regel je zo online. Wintersporters kunnen zo makkelijk 20% besparen.

Skischool Lofer zoeken

Door online te boeken kan je wel tot 60% besparen op de kosten van skiles.

DIREKT SKILES in Lofer RESERVERENVERGELIJK DIREKT DE PRIJZEN VAN SKILES

Skischool Lofer - zo krijg je KORTING!

Skischool Lofer

Ben je op zoek naar een skischool in Lofer? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Lofer een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Lofer vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Lofer. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Lofer zelf boekt.

Skischool Lofer - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Lofer. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!


Alle Lestijden skischool Lofer op een rijk

Voor skilessen voor kinderen en volwassenen ben je op de juiste plek bij skischool Lofer. De tijden van de skilessen zijn doorgaans van 10:00 uur tot 12:00 uur van 13:00 uur tot 15:00 uur. Als je kinderen in Lofer op skiles gaan, kunnen tegen meerprijs met de skijuf of -meeste meelunchen.

De lestijden van orive skilessen bepaal je natuurlijk gewoon in overleg met de skischool.

De hier genoemde tijden van de skilessen van skischool Lofer zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Snowboardlessen bij de skischool Lofer

Altijd al willen leren snowboarden? Dat kan natuurlijk ook bij de skischool Lofer. Je kunt dan kiezen groepslessen snowboard of voor prive lessen . Voor beginners zijn de groepslessen halve dagen skiles. Doorgaans ben je dan wel moe genoeg. Heb je wel nog genoeg energie over na de les, dan kan je altijd zelf nog wat meters maken.

Prijzen bij skischool Lofer

Hieronder staat een indicatie van de prijzen. Let op: het betereft slechts een ruwe inschatting van de kosten..

Skiles Lofer online reserveren bij de skischool Lofer

Wil je graag je skilessen online boeken en zo kostbare tijd en natuurlijk ook geld besparen? Kijk dan even bij AlpinResorts.com. Zij hebben de prijzen van alles skischolen in Lofer op een rij gezet en hebben bovendien aantrekkelijk aanbiedingen.

Skiverhuur

Het is natuurlijk mogelijk om ook de skiverhuur te regelen tijdens het boeken van skilessen. Vaak geldt dan een aantrekkelijke korting.

Skiles Lofer - Tips

Als je skilessen gaat zoeken / boeken in Lofer hebben wij nog een aantal handige tips voor je.

Zorg voor goede skikleding
Deze tip geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen. Zorg voor goede skikleding, die je warm en droog houdt. Tijdens de skilessen sta je regelmatig stil en kan je snel afkoelen. Zeker als het erg koud is. Zorg daarom voor kwalitatief goede skikleding. Belangrijk is dat je een warme ski jas en skibroek hebt, goede skihandschoenen of wanten en vergeet ook je thermokleding niet.

Bescherm je tegen de zon / sneeuw
Tijdens de wintersport kan de zon intensief schijnen. De intensiteit van de zon wordt nog eens versterkt door de sneeuw die de zonnestralen weerkaatst. Niet voor niets hebben wintersporters na afloop van hun vakantie een erg bruin gezicht. Vergeet daarom niet om je goed met zonnebrand in te smeren als je de piste op gaat. Minstens net zo belangrijk is dat je een goede ski zonnebril of een skibril (categorie 3 of 4) draagt. Het beste een skibril met meekleurende glazen, deze kan je zowel gebruiken als de zon schijnt als als het sneeuwt.

Draag een skihelm! Een skihelm is een absolute must als je gaat skien of snowboarden. Je kunt een helm huren, maar er zijn ook goedkope skihelmen te krijgen. Weet je zeker dat je de komende 5-7 op wintersport ga, koop dan een van de beste skihelm.

Voor kinderen kan je ook zeker overwegen om een rugbeschermer te kopen om hun rug te beschermen. Niet alleen voor als ze zelf vallen, maar ook voor het ongelukkige geval dat ze omver geskied of geboard worden. Skilessen online boeken bespaart geld
Als je online skiles boekt bij de skischool in Lofer kan je flink besparen op de kosten van de lessen.

Blijf geduldig, of boek een prive skiles
Hou er rekening mee dat als jij of je kinderen een groepsles boeken, dat het niveau van de groep wordt aangepast aan de langzaamste van de groep. Dat betekent dat iedereen op elkaar wacht en dat de skileraar of skilerares geen afdalingen zal maken waarover twijfel bestaat of alle leerlingen dit wel aankunnen.

Wil je er toch meer uit halen. Boek dan een prive les. Dit geldt zowel voor skien als voor snowboarden.


copyright 2023 contact about | impressum privacy disclaimer